logo

Banner3

Malerfirma med gamle traditioner

B R Malerentreprise er en forholdsvis ny virksomhed, men med gamle relationer. Ejer Bjarne Rasmussen har mere end 35 års erfaring som selvstændig og startede virksomheden, efter at have solgt den tidligere familievirksomhed, som blev grundlagt i 1902.

Kompetente medarbejdere

I dag består B R Malerentreprise af seks dygtige malere, som alle leverer et kvalitetsfyldt håndværk, hvor der ikke gås på kompromis med det udførte arbejde.

Vi bruger forskellige leverandører af maling, og lytter naturligvis også til dine ønsker, hvis du gerne vil bruge en speciel maling eller leverandør.  

Fokus på tillid og kvalitet

Vi bygger vores arbejde på gamle traditioner, hvor der både er fokus på tillid og kvalitet. Vi ved, hvor vigtigt det er at få opgaven færdig til aftalte tid og samme niveau som forventet. Derfor giver vi altid et realistisk bud på malerarbejdets tidsfrist.

Vi tilbyder altid et uforpligtende tilbud på det ønskede arbejde og ser frem til at høre fra dig, hvis du ønsker at få udført et gennemført malerarbejde. Ring til os på telefon 20 33 05 49.  

B R Malerentreprise ApS

Vejlesøvej 48
2840 Holte

Tlf.: 20330549
E-mail: 
brmalerentreprise@gmail.com


Find os - klik på kortet

Map