logo

Banner3

Vi tilbyder

Med udgangspunkt i kundernes ønsker, tilbyder vi forskellige former for malerarbejde og hjælper dig med at forny din bolig eller virksomhed. Vores primære arbejdsområder er følgende:

  • Traditionelt malerarbejde
  • Maling af vinduer og døre
  • Maling af facader
  • Malerarbejde ved renovering
  • Restaurering

Hos B R Malerentreprise har vi et godt samarbejde med mange andre faggrupper. Dette gælder uanset om det er små eller store opgaver, og de bliver altid løst med den faglige stolthed i højsædet.

Traditionelt malerarbejde

Når vi udfører traditionelt malerarbejde, har vi sans for både farver og detaljer. Det kan for mange kunder være svært at vælge den helt rigtige farve til rummet og stilen. Derfor kan vi videregive vores faglige kompetencer samt rådgive dig omkring de rette farvevalg.

Maling af vinduer, døre og facader

Trænger din bolig eller virksomhed til et udendørs løft, kan vi hjælpe med at male vinduer, døre og facader. Vi benytter altid maling, som er velegnet til formålet og holder i mange år.  

Renovering 

Hvis badeværelset, stuen eller køkkenet skal have en gennemgående renovering, står vi gerne for malerarbejdet, så renoveringen bliver som ønsket. Gamle og nedslidte bygninger kan gennemgå en enorm forvandling ved et veludført renoveringsarbejde.   

Uanset hvilken form for malerarbejde du leder efter, kan vi hos B R Malerentreprise hjælpe dig. Kontakt os på telefon 20 33 05 49.

B R Malerentreprise ApS

Vejlesøvej 48
2840 Holte

Tlf.: 20330549
E-mail: 
brmalerentreprise@gmail.com


Find os - klik på kortet

Map